English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

Echipamente de ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere gândurilor pozitive spre manifestare!
Page
Menu
Meniu
~ Contact  |  Prețuri / Comenzi  |  Energizare (gratis)  |  Harta pagini ~                                                                                                                        

Fitness | Controlul greutății

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții ”Foloseşte-ţi puterea voinţei pentru a te ţine departe de subiectul sărăcie şi pentru a-ţi ţine mintea fixată cu credinţă şi hotărâre asupra a ceea ce-ţi doreşti.”
Wallace D. Wattles

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card®: sursa ce mai ieftină și cea mai sigură de aprovozionare continuă cu energie și forță (vitală!) benefică și pozitivă!


.


Avantajele
utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală


Diferite aplicaţii
ale Energiei- şi Forţei Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie- şi Forţă Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

Energia- și Forta Vitala Folosirea şi utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală®
Generatoare Chi
& Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate pentru

Fitness | Educatie fizică şi sport
Dezvoltarea- și controlul formei fizice

Controlul greutății și slăbire (!)


Puteti folosi cu succes Echipamentele de Energie- si Forta Vitala (toate având Generatoare de Energie- și Forta Vitala Chi & Prana și Orgon® incorporate și integrate) pentru a va ajuta sa va atingeti- și indepliniti telurile- și obiectiveleDvs., de fi in forma fizica dorita- și corespunzatoare, și de a folosi programul pt controlul greutatii.

Ce urmeaza sa va prezentam aici, sunt anumite Strategii de Succes, și unele fapte importante, care va pot ajuta in mod decisiv in atingerea acestor scopuri- și teluri.

Cunoasterea faptelor referitoare la aceste strategii de succes ("Success Strategies") pentru fitness (obtinerea- și mentinerea formei fizice dorite) și -implicit- controlul greutatii, pot, bineinteles, sa va ajute sa va ajute sa obtineti forma- și fizicul pe care vi l-ati dorit intotdeauna!

AO 2000 :: AquaOptimizer :: Energizare-, purificare- și optimalizare apa- și hrana :: Echipamente de Energie- și Forta VitalaControlul greutatii este un exemplu tipic de efect negativ, acolo unde exista un conflict intre dorinta- imaginatie- și asteptare (lucru deja dovedit și de Dr.-ul Emil Coué).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Energizare și optimalizare hrană | Echipament de Energie- și Forta Vitală de tipul Aqua OptimizerAO 2000 energizand un măr

De fapt, la fel ca mustele in jurul unui cadavru, marile industrii se ingramadeaza și dezvolta rapid profitand de aceasta situatie trista, exploatand fără pic de rusine aceleasi persoane pe care pretind ca le ajuta.

Asadar, daca doriti sa pierdeti din greutate, folositi-va pur și simplu rezervele -acumulate-, nu este nevoie de nici mai mult, nici mai putin!

Introduceti mai putine calorii in Dvs., decat le consumati. 
Pare simplu, și totusi, majoritatea oamenilor au probleme serioase in incercarile lor de a scapa de kilogramele in exces.

slabire | controlul greutatiiPare cat de posibil ca oamenii sa nu prea aiba o protectie genetica impotriva hranirii excesive, și -mai mult ca sigur-, multi nici nu acționează in acest fel.
Asta, cel putin, sustin unii oameni (marea majoritate dintre ei, au deja probleme cu greutatea lor). 

Echipamente de Energie- și Forta Vitala  Slăbire și controlul greutății cu ajutorul Energiei- & Forței Vitale

Poate ca acesta este varianta corecta, și nu cea a impiedicarii publicitatii pentru "informarea" populatiei, in legatura cu unele metode stiintifice și ezoterice ale „tratamentelor” ingineresti, desigur, proiectate genetic.

Este desigur mult mai folositor, daca luam in considerare o alta fateta și un alt aspect -interesant- a acestei situatii legate de greutatea corporala excesiva.

Intai de toate, exista suficienti oameni care „reusesc” sa isi mentina o greutate corporala relativ normala, chiar și in perioade de belsug.
In al doilea rand, in tarile unde exista o ampla reclama și promotie la hrana (si mai ales la cele de tip "fast food"), s-a demonstrat o tendinta crescuta spre obezitate la mare parte din populatie, in timp ce in tarile cu surse bogate de hrana, dar cu mai putine reclame referitoare la mancare și la produsele fast-food, o asemenea problema exista intr-un grad mult mai redus.
Aceasta este un fapt care nu suporta neaparat prezumtia „tapului ispasitor genetic”.

AO 2000 :: AquaOptimizer :: Energizare-, purificare- și optimalizare apa- și hrana :: Echipamente de Energie- și Forta VitalaIn Statele Unite (dar circa in acelasi procent -daca nu mai mare- și la noi!) aproximativ 70-75% din reclamele care nu se refera la medicamente sau diferite aspecte financiare bancare (mai ales; "i-a imprumutati-va fratilor") sunt indreptate spre mancare, aproape intotdeauna fiind vorba de o hrana nesanatoasa -si plina de grasimi- de la retelele de restaurante tip fast-food.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală de tipul Aqua OptimizerAO 2000 energizand un pahar de apă proaspată

Chiar și in serialele "sirupoase" sentimentale (ooh, Antonio... & aah, Consuela :-)), „eroii” cu care spectatorii se identifica atat de fericiti, mananca destul de putin (dar -practic tot timpul!- masa- și tavile cu bunatati, sunt intotdeauna pline cu mancaruri aratoase, chiar daca nu sunt aratate in prin-plan).

Totusi, daca nu ar functiona cum trebuie, industria prepararii hranei nu s-ar consacra cheltuielilor masive, pentru a se conforma asteptarilor și imaginatiei audientelor.
Ca o consecinta a bunei functionari a acesteia, oamenii mananca mai mult, se ingrasa, și hranesc conturile unei industrii neinduratoare a bolii și -de multe ori, chiar- a mortii.

Prin urmare, contracararea impactului reclamelor la hrana- și mancare (nu numai prin televizor, dar și cele din magazine și reviste, reclame stradale, etc.), ar trebui sa fie prima- și cea mai importanta strategie pentru ajutorarea persoanelor supra- și superponderale.

Daca priviti miile de reclame ale industriei axate pe reducerea greutatii (a slabirii imediate și -desigur- fără dificultate și fără "greutate"!), nu veti observa nici macar una care sa descrie impactul -negativ!- a publicitatii legate de hrana și mancare, sau sa avertizeze impotriva acestei practici malitioase și negative.

Interese bine intemeiate (pe langa simpla ignorare a faptelor) ii pot impiedica pe agentii de publicitate și pe cei cu puterea executiva din 'industria de slabire- și de reducere a greutatii', sa se refere la aceasta problema.
Este -desigur- mult mai usor și mai profitabil sa arunci vina -si sa cauzezi totodata remuscari serioase- pe cei cu greutate excesiva, (adica; pe "grasani" cum unii dintre ei le mai și zic in batjocora) spre care sunt indreptate asemenea reclame, decat straduinta de indepartare a radacinii-, și a cauzelor fundamentale ale obezitatii (!).

De fapt, o asemenea actiune -desigur- ar reduce portofoliul de clienti și cota depe piata.

Setare Program Radionic slabire / weightlossOamenii pot, de asemenea, deveni constienti ca, bineinteles, nu unele formule și mantre ezoterice de ardere a grasimii (repetarea de 1693 de ori a propozitiei "sunt suplu și aratos" in fata oglinzii), slabirea ultra-rapida promisa cu ajutorul produselor alternative de hranire false care sunt pline de chimicale, costisitoarele diete de control a greutatii, chirurgia plastica, diferitele aparate pentru exercitii a (doar!!) 5 minute pe zi, etc., sunt cele care duc la succes, și mai ales la un succes de durata.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Program Radionic de Manifestare și Super-Manifestare cu o setare specifica pt controlul greutatii / slabire și mentinerea greutatii optime

Dimpotriva, simpla folosire a energiei stocate (a se citi: grasime), ori prin mai multa miscare- și activitate fizica, ori prin furnizarea de rezerve de energie mai reduse pentru organism (cititi: hrana), sau -desigur, -cel mai bine-, combinat- prin ambele metode, pare a fi cea mai sigura și cea mai eficienta metoda!
(Ne pare rau daca nu av-am spus o noutate absoluta, sau daca v-ati asteptat la altceva...)

Singura recomandare in asemenea perioade va fi ca acea persoana sa ia suficiente vitamine- și minerale, pentru a nu se inregistra o lipsa a substantelor esentiale ce sunt necesare functionarii adecvate a organismului, și -desigur- sa bea mult lichid -de preferinta- multa apa proaspata.


recapitulăm, deci:

Potentiale probleme:

1 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Conflictul- și contradictia intre asteptari / imaginatie și vointa / dorinta  (imaginatie / vointa).

2 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Perspectiva de a fi lipsit de control și de putere, promovata majoritar de industria prepararii hranei, si, de asemenea, ca o „probabilitate ascunsa” in industria de reducere rapida a greutatii , va prevala și riumfa asupra dorintei și vointei individului de a pierde din greutate.
Ati observat vreodata ca in mod irational o persoana supraponderata soarbe mai intai un coctail -evident, special- de slabire rapida (sau bea cu cateva inghitituri un litru de cola -evident, zero calorii!-, iar apoi se indoapa cu vreo doi litri de inghetata și trei burgeri bigmec macoodoo (mekdudu)?

3 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Clientii platitori, raman clienti fideli pentru ambele ramuri ale industriei, cu conditia ca acestia sa -si- ramana supraponderati ('grasi')!


Potențiale soluții:

1 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Reducerea impactului masiv a publicitatii pentru ambele industrii.
Performer / SportPerformer 2400 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala O buna metoda ar fi dezvoltarea unor abilitati de a face exact invers fata propaganda lor ostila, și de ce ar dori ei sa faceti și cum sa va comportati.
Daca e posibila, boicotarea tuturor produselor acestora.

Acesta nu este, bineinteles, un mesaj destinat respectivilor sau indreptat impotriva lor; -pur și simplu- este un instrument de lucru pentru dumneavoastra pentru a va declansa in minte o schimbare de atitudine -constienta(!)-, și apoi de a avea un program eficient, rulat in subconstientul Dvs.Performer / SportPerformer 2400 :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Performer 2400 / Sport Performer | Echipament de Energie- și Forta Vitală tip Echipament Mental recomandat -mai ales- pt marirea performantelor sportive, fitness, controlul greutatii, miscare- și exercitii fizice, body building, etc.

2 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Dezvoltarea unor programe -mentale- și a unor seturi de asteptari- și reprezentari interne -pozitive- (imaginatie, vizualizare) care sa va favorizeze slabirea- și -totodata- mentinerea și controlul greutatii.

3 Echipamente de Energie- și Forta Vitala In final, dezvoltarea și realizarea de strategii de succes, care sa foloseasca rezerva energetica a organismului, adica straturile de grasime (-din pacate-, deja acumulate).
Ne gandim aici la efectuarea unor exercitii fizice simple și usoare, dar zilnice (de exemplu, jogging sau plimbarea in aer liber).

Aplicati puinctul nr. 3 doar in cazul in care ați reusit sa activati- și sa implementati pe cele anterioare, altfel va fi destul de dificil de realizat, daca nu -cateodata- inutil.

4 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Aceste strategii de succes pot fi puse in miscare foarte eficient cand sunt setate drept 'trend'-uri cu un Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala, completandu-l cu un Program Radionic de Manifestare.


Câteva posibile greșeli:

1 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Formularea „vreau sa pierd din greutate” pusa pe dispozitivul radionic, dand de inteles doar, ca "vreti" sa pierdeti din greutate.

2 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Munca / lucrul cu metode care nu se adreseaza radacinii problemelor- și cauzelor de baza (atitudinile interioare, asteptari, imaginea de sine).

3 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Lipsa de strategii efective impotriva impactului -masiv- negativ și daunator al publicitatii la hrana și mancare.

5 Echipamente de Energie- și Forta Vitala Sentimente de vinovatie și remuscari legate de supraponderalitate, folosind doar puterea vointei, de a elimina-o și inlocui-o.

6 Echipamente de Energie- și Forta Vitala etc. etc..,... (si inca multe altele, dar, aici, am încercat ca sa le amintim doar pe cele frecvente și mai raspândite...)


Procedura sugerată:

1 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Lucrati pe inlaturarea impactului negativ ale publicitatii hranei- și a mancarurilor (ce va duc in ispita).
În Programele noastre Radionice Manifestation™ și SuperManifestation™- sunt disponibile pachete de filtre- și simboluri adecvate.

RAD 2400 HD :: Dispozitiv Radionic pt setare 'trend'-uri :: Echipamente de Energie- și Forta Vitala2 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Dezvoltati o intentie focusata și vointa concentrata pentru a avea greutatea perfecta.
Închipuiti-va cu forma fizica ideala pe care doriti sa o dobanditi, și simtiti / traiti din plin sentimentul cat de bine v-ati simtii astfel in pielea Dvs.
Lucrati asupra atitudinii-, a obiceiurilor și asupra increderii in sine, credeti cu tarie in Dvs., in reusita Dvs., fiti sigur ca o sa reusiti, ca puteti s-o faceti- și ca -in final!-puteti sa dobanditi ceea ce vreti și ceea ce v-ati programat!

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forță Vitală tip Radionic & Psionic | RAD 2400 HD: Dispozitiv Radionic de putere cu Generator Chi, Prana & Orgon incorporat și integrat

3 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Bucurați-vă de hrana!
Bucurati-va de fiecare masa servita, de fiecare înghititura, insa, doar in cantitatile care le considerati potrivite si... la orele prestabilite. Mestecati bine mancarea, inainte de a o inghite (se stie, ca digestia incepe deja din gura).
Este de asemenea folositor sa nu serviti masa, și sa nu mancati la alte ore atunci cand lucrati in cadrul programului / planului, doar la cele -deja- prestabilite și acceptate de catre Dvs.

4 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Adaptati planul și programul Dvs. de slabire doar la ceea ce corpul dumneavoastra poate raspunde- și poate prelucra cu succes.
Pentru unii oameni este optima doar o jumatate de kilogram in minus pe saptamana, altii pot scapa de mai mult.
(Ideal ar fi sa va consultati cu un medic sau cu un nutritionist in legatura cu telul pe care doriti sa vi-l fixati).

Setare Program Radionic slabire / weightloss5 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Programati- și setati-va un plan și urmariti-il cu exactitate, un plan ("follow-up plan") care sa corecteze pentru totdeauna atitudinea- și obiceiurile Dvs. (poate; nu chiar sanatoase sau negative) vis-a-vis de servirea mesei, și fata de mancare și hrana.

6 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Dezvoltati-va noi obiceiuri sanatoase și pozitive.
(Nu uitati: oamenii de succes, au obiceiuri de succes!)

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Program Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt mentinerea- și controlul greutatii

7 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Miscati-va mai mult! Miscati-va cat mai mult!
Chiar daca nu puteti efectua -zilnic- exercitii fizice și / sau gimnastica aerobică (exercitii mai complexe), puteti ca sa va dezvoltati obiceiul ca in fiecare seara sa faceti plimbari lungi (chiar de cateva km-i) -cu pasi vioi sau "doar" intr-un ritm mai calm-.
Pe langa faptul ca va ajuta sa va limpeziti gandurile, va veti simtii și mult mai bine.
Si, inca ceva; chiar atunci cand "nu aveti timp de asa ceva", atunci ar trebui ca sa va gasiti timp pt asta!

8 Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Vedeti-va cu ochii mintii in starea- și forma fizica dorita, si... dati energie-, forta- și putere (Energie- și Forta Vitala!) acestui gand, acestei imagini mentale cu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala, pt a se manifesta și pt a prinde forma (adica; pt a se materializa)!

Notă:
înaintea oricărei cure de slăbire sau diete, consultați-vă medicul de familie.

Vezi și pagina cu tratatul Diosofic: 'Efectul biologic al alimentatiei asupra organismului uman'


Echipamente-, accesorii și servicii de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- și Forta Vitala JU 99 (TotalFitness™). Dispozitiv excelent pentru a începe!
Echipamente de Energie- și Forta Vitala AO 2000, RAD 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, etc.
Echipament Radionic de Energie- și Forta Vitala Performer / SportPerformer 2400 – Echipamentul de Energie- și Forta Vitala ideal !
Echipamente de Energie- și Forta Vitala PBT 2400, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Programul de SuperManifestare, Program Radionic de Manifestare
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre- și simboluri magice Controlul greutatii & Slabire | Fitness, ,Alfabetul Dorintelor (AOD Alphabet of Desire), Pachetul de simboluri pt aptitudini (People Skills), Pachetul de filtre impotriva stressului (Stress Energy Zapper Pack), etc.
Servicii de consultanta și suport (desigur cei care comanda Echipamente de Energie- și Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis)


Informatiile despre 'Aplicații' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse și adaptate in limba română și puse la dispozitia Dvs. de catre Alex Sandor Dezsi.
Traducerile, și indeosebi, ideile și conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Chi Energy for Fitness and Weight Control.
Traducere și editare: Sandor -ALeX- Dezsi, © 2007, 2009-2015-2020. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii... | Echipamente generatoare de Energie Vitala & Forță Vitală:: EnergieVitala | Echipamente de Energie- și Forta Vitala


.  . 


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală

cu Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală integrate   |   Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

:: JU 99  |  JU 1000  |  PCHD  |  LPOG 2400 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  Sport Performer 2400 ::
:: AO 1100  |  AO 2000 ::
:: RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD ::
:: RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200 ::

Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) al Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală »»

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Energie Vitală și Forță Vitală pozitivă și benefică pt Dvs. și pt celor dragi cu o simplă apăsare de buton!


.


      Cu ajutorul
Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală
cu Generatoare Chi / Qi, Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate, manufacturate din Orgonita® și Super Orgonită® , direct de la Inventator & Producător (!)

      printre altele...
  Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energizare și vitalizare chakre (centre subtile energetice umane)
Echipamente generatoare de Energie Vitala actionate cu Generatoare de Forta Vitala | Programe de Manifestare
      Echipamente -generatoare- de Energie Vitală & Forță Vitală acţionate cu Generatoare de Forţă Vitală Echipamente de Energie- și Forta Vitala Somn relaxant și odihnitor

Energizați-vă -gratis!- și încărcați-vă cu Energie Vitală și Forță Vitală benefică »»
Acum -doar pt un interval de timp limitat- GRATIS: » Test de transfer -la orice distanță!- a Energiei Vitale & Forței Vitale Universale »» 


 « Pagina anterioară ^ Începutul paginii ^ »

Căutare personalizată Google pentru acest site și pentru aceste pagini web:
Echipamente de EnergieVitală & Forță Vitală | www.energievitala.ro & Google »»

Page
Menu
28-09-2020
English / USA English / UK | GB Limba romana / Republica Moldova Limba română / România Hungarian / Magyar nyelvü  EU / European Union

Page
Menu

Powered by CMSimple: Small, Simple & Smart, with no database! | CMSimple Legal Notice | Template: ge-webdesign.de

Echipamente de ENERGIE VITALĂ  |  www.energievitala.ro
Echipamente generatoare de Energie Vitală originale din Super-Orgonită, direct de la Inventator, doar la noi ! Energie și Vitalitate pt protectia- și succesul Dvs.!
www.energievitala.ro
Asigurati- putere și dați forță și energie(VITALĂ!) gândurilor Dvs. pozitive și ideilor creative și constructive pentru a se manifesta și materializa! :: E N E R G I E  V I T A L Ă
(energie vitala, energie, vitala, forta, bio, forta vietii, orgon, od, chi, qi, kí, radionica, re-vitalizare, tachion, élan vital, vril, mental, apavie, energizare, vitală, dezvoltarea sinelui, dezvoltarea personalitatii, generator energie, vital, forta vietii, echipament, psiho trainer, dispozitiv, ENERGIE VITALĂ Universală, generator, meditatie, relaxare, aura, chakre, radionic, purificare apa, energievitala.ro, astrotrend, feng shui dinamic, forță, superorgonite, orgonit, energievitală, mesmer, reich, reichenbach, bergson, abrams, Welz, trend, target, cuplu disc transfer, frecvente joase, unde cerebrale, universal, magic, programare, neuro/tehnologie, manifestare, energievitala, energizare, ENERGIE VITALĂ)
:: ENERGIE VITALĂ | #1 în Tehnologia Energiei Vitale și Forței Vitale Universale :: Echipamente de Energie Vitală | Întroducere in tainele teoriei- și tehnologiei Energiei Vitale și a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală Universală ::
Orgonit / Orgonite Energie Vitală | Echipamente generatoare de Energie- și Forță Vitală | Generatoare Orgonice / Orgon, Generatoare Pranice & Generatoare Chi / Qi originale manufacturate din Orgonita / Orgonite® & SuperOrgonita direct de la Inventator
:: Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală alimentate- și acționate cu Generatoare Orgonice, Generatoare Pranice și Generatoare Chi / Qi integrate, confecționate și manufacturate de Inventator din super-matricea de mixtură de materiale speciale Orgonite® (Orgonita™) & SuperOrgonite® | Energie Vitală ::
[ www.energievitala.ro / Fitness | Controlul greutății  { Contact :: Email :: Hartă site # 45867 - 3.234.143.26 :: (162.213.253.100) :: www.energievitala.ro/APLICATII-ale-Echipamentelor-de-Energie-Vitala-Fitness---Controlul-greutatii | clouds_2colsR_960-ro | Energie Vitală | Energie Vitala .ro | www.energievitala.ro {ŁCMSimple content-*-Ł | IMG:(abs):le-lf--c/uf/img | pgs-r:(abs):e-v--r/uf/pgs-r} :: www.energievitala.ro / Fitness | Controlul greutății ]
  USA | EnglishGB / UK | English   HU   RO   EU (European Union | English
{ Google site: Energie Vitală Google site: Energie Vitală | google+ g+ / Google+: Energie Vitala | G Blogger G Blogger: EnergieVitală }
  .    
Up...