ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

Succes în afaceri

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Recunoștința deschide ușile abundenței.".
Anonim

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card de Vitalitate personalizat: cel mai elegant -dar și eficient!- mod de a fi întotdeauna servit cu energie și vitalitate!

  .    


Avantajele
utilizării Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală


Diferite aplicații ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie Vitală și Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate

în domeniul afacerilor - business - și investițiilor


Succes în afaceri


Aplicatiile Energiei- și Fortei Vitale, și deci ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forta Vitala cu Generatoarele de Energie- și Forta Vitala® Chi & Prana & Orgon integrate, deasemeni şi Dispozitivele Radionice de Putere, adica: dispozitivele noastre radionice și psionice, cele alimentate-, actionate și propulsate cu Energie- și Forta Vitala (Chi & Prana & Orgon), toate, avand incorporate cel putin una-, sau mai multe Generatoare -puternice- de Energie- și Forta Vitala) pot fiolosite și utilizate cu usurinta și cu succes in domeniul afacerilor, pentru succesul in afaceri (pt business - in general), aplicatiile sale fiind destul de numeroase. RAD 2400 HD

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie Vitală & Forta Vitala RAD 2400 HD de tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Prana și Orgonic incorporat și integrat

Aveti aici o -scurta- lista a situatiilor unde Echipamentele generatoare de Energie- și Forta Vitala puternice pot conta enorm, pot influenta- și pot ajuta rezultatul scontat, pot decide diferenta, diferenta dintre castigator și invins, diferenta dintre succes și esec.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Oportunitatea pentru noi afaceri – puteti seta oportunitatile pozitive care conteaza și au greutate in pornirea și derularea corecta- și in conditii optime a unei noi afaceri

Echipamente de Energie- și Forta Vitala 'Strategii de Succes' in general – dezvoltarea strategiilor avantajoase și castigatoare intr-o afacere existenta pentru marirea- și largirea ei, cat și pt expansiune.
Program Radionic Manifestare Puteti vedea de asemenea o descriere mai detaliata a "Strategiilor de Succes" in sectiunea despre profesie și bani.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Cu ajutorul "legăturilor structurale" adecvate, puteti energiza persoanele care lucreaza in afacerea- și la firma dumneavoastra, precum și clientii Dvs. în mod indirect.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt mărirea și creșterea veniturilor

De exemplu, puteti transfera Energie- și Forta Vitala benefica tejghelelor din magazine, pe scaunele pentru clienti din holuri și din salile de asteptare, sau in sali de sedinte, etc., in plus puteti seta- și fixa "trend"-uri dorite pentru diferite situatii deziderabile pt Dvs. -si firma Dvs.-, pt a face pe parteneri mai deschise propunerilor dumneavoastra, și de a accepta punctul Dvs. de vedere, și pentru a declansa- și a obtine situatii de castig reale pentru toate persoanele implicate (situații win-win).

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Cand angajati persoane pentru o pozitie anume -specifica și importanta- in firma, puteti sa folositi Echipamentele de Energie- și Forta Vitala pentru a testa- și a atrage personalul cel mai bun posibil.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Promotii și reclame adecvate -marketing promotional: energizati -din plin- publicitatea dumneavoastra.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Management și Trend Management – utilizati echipamentul Dvs. pentru a intensifica- și optimiza eficientă, optimism și alte calitati Echipament de Energie- și Forta Vitala, Dispozitiv Radionic de putere RAD 2400 HD pozitive și dezirabile -si, desigur, necesare- ale managementului, pt buna derulare a evenimentului și -in general- pt succesul firmei și a afacerilor Dvs.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD de tip Dispozitiv Radionic de Putere cu Generator Chi & Prana și Orgonic incorporat și integrat  +  Amplificatorul de Energie- și Forta Vitala cu disc de transfer unic PBT 2400 HD

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Bani – energizati-, intensificati- și optimizati eficienta și recompensele in managementulbanilor, repectiv a tuturor resurselor financiare.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Expozitii și targuri specifice – utilizati echipamentul Dvs. pentru a avea cele mai atractive reprezentari-, și reprezentatii in astfel de locuri -daca participati-.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Imbunatatirea atmosferei de lucru - in general.

Program Radionic Manifestare Echipamente de Energie- și Forta Vitala Imbunatatirea atmosferei din birouri.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energizarea- și incarcarea cu energii specifice -alese de Dvs.- a scaunelor in salile de sedinte și de lucru, in 'meeting point-uri', pt intalnirile de afaceriimportante, pentru brain storming și pentru dezvoltarea ideilor creative noi.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Programul Radionic de Manifestare cu o setare specifica pt un management bun și creativ

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Utilizarea Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala pentru a energiza-, intensifica- și optimiza abilitatile deziderabile in toate situatiile de risc - precum, de exemplu, implicarea in bursa de valori și valutara.

Gasiti informatia specifica "cum-sa faceti" , acel "know-how"-ul in manualele speciale -online- ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala, dar -si mai bine- cereti ajutorul serviciului de suport al clientului -de la Distribuitorul autorizat-, pentru situatiile mai complicate și mai complexe.

Pentru situatiile mai complicate, mai complexe, mai 'delicate' și mai avansate in afaceri, profesie și politica, Programele noastre Radionice de Manifestare sunt de un ajutor semnificativ! Generator de Trend-uri RAD 5 / ATG 5

Prin urmare, este spre avantajul dumneavoastra sa lucrati cu cel putin unul dintre Dispozitivele noastre Radionice de Putere, precum RAD 2400 HD și -mult maiputernicul- RAD 5 / ATG 5, depinzand -desigur- de marimea afacerii dumneavoastre și de stringenta obiectivelor urmarite !

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 5 / ATG 5 | Echipament de Energie- și Forta Vitala Generator de Trend-uri  +   PBT 2400 HD așezat în centrul energetic a celor cinci (5) Generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală


Vezi si pagina "Strategii de succes" »»


Echipamente-, accesorii și servicii de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD, PFC 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, ATG 12 / ATGS 12000, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala PBT 2400, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Programul de Super Manifestare, Program Radionic de Manifestare
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre- și simboluri magice "Afaceri / Business", Pachetul pentru controlul afacerilor și banilor / Control Financiar (Business & Money Pack), etc.
Servicii de consultanță și suport (desigur cei care comandă Echipamente de Energie- și Forta Vitala, vor primii -parte- din aceste informatii gratis!)


Informațiile despre 'Aplicații' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse și adaptate in limba română și puse la dispozitia Dvs. de către Alex Sandor.
Traducerile, și indeosebi, ideile și conceptele respective sunt protejate de legea Copyright © -ului!


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: LifeEnergy & LifeForce, Using the Chi Generator® & Orgone Generator® / Chi Energy & Orgone Energy Applications for Business.
Traducere și editare: Alex Sandor, © 2005, 2007, 2010-2015-2024. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina 'Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii...

© Copyright

  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Chi Card de Vitalitate personalizat: cel mai elegant -dar și eficient!- mod de a fi întotdeauna servit cu energie și vitalitate!

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 21.05.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!