ENERGIE VITALĂ

Echipamente de ENERGIE VITALĂ: Forță(Vitală!) pt succesul Dvs.!

O nouă dragoste

  .    


Motto | Citate  
energie vitală & forța vieții "Dragostea, munca și cunoașterea sunt izvoarele vieții noastre. De asemenea, ele ar trebui să o guverneze."
Wilhelm Reich

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Modulați Energia Vitală & Forța vitală (chi / qi, prana, mana, od, orgon, etc.) generată și emanată din Echipamentele de Energie Vitală & Forță Vitală (cu Generatoare Chi & Prana & Orgonice integrate) cu simbolurile diverse din pachetele de filtre 'Alfabetul Dorințelor' și 'Alfabetul succesului'!

  .    


Avantajele
utilizării Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală


Echipamentele de Energie- și Forta Vitala Chi Diferite aplicații ale
Energiei Vitale și Forței Vitale Universale, respectiv folosirea şi utilizarea Echipamentelor de Energie Vitală & Forţă Vitală® cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice și Generatoare Orgonice integrate pentru intensificarea- și optimizarea

 
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Relațiilor de dragoste, amor- și afecțiune sentimentală

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Despărțire / încheierea unei relații

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Prietenii și simpatii | Relații interumane


Absolut toate relatiile interumane implica energii astrale -energiile planului astral care interconecteaza și intra in contact cu corpul astral ale persoanelor-, sentimente și senzatii pozitive (simpatie, prietenie, dragoste, etc.) și negative (ura, frica, dispret, etc.).
Chiar și cele neutre fata de o persoana (de ex. nepasare, neinteres, etc.) pot fi -pana la urma- categorizate și clasificate dupa sablonul amintit mai sus.

Un sentiment foarte puternic care poate domina chiar tot corpul astral, este sentimentul de dragoste.

Dragostea și -in general- relatiile de dragoste -acolo, unde sentimentele, emotiile și energiile astrale asemanatoare sunt predominante-, reprezinta o arie- și un camp destul de complex in programarea radionica.


Programarea directă / deschisă


Pachete de filtre :: Simboluri magice :: Dragoste A gasi o noua dragoste este relativ usor, daca persoana respectiva are suficienta judecata- și intuitie sa proiecteze -si sa radieze- ceea ce potentialul partener ar vrea- și ar dori ca sa vadă și ca sa obtina.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Simbol din Pachetul de filtre și simboluri magice AOD New (Alphabet of Desire, Alfabetul dorintelor) cu simbolul ”O nouă dragoste / New Love”

Utilizand Energia Vitală și -implicit- Echipamentele de Energie Vitală și Forță Vitală și/sau Dispozitivele Radionice de putere (adica: cele alimentate-, actionate și propulsate cu Energie- și Forta Vitala Chi & Prana & Orgon, avand incorporat una-, sau mai multe Generatoare de Energie- și Forță Vitală Universală) pot ajuta semnificativ pt a dezvolta atitudinea corecta-, și pt a atrage acel partener cu care persoana respectiva se va potrivi cel mai bine, adica; partenerul ideal.


RAD 5 / ATG 5 În schimb, pentru a reintra -iarasi- in relatie cu un fost partener, un fost iubit / o fostă iubită, sau, fostul soț- sau fosta soție (după o căsătorie destrămată), este nevoie de anumite strategii de succes corespunzatoare, si, de obicei, de multa 're-orientare', astfel incat "persoana tinta" (target-ul operatiunii și a programarii -radionice-) sa observe acele schimbari dezirabile -pozitive-, și sa vada apoi -automat- noile caracteristici și obiceiuri atragatoare, simpatice și pozitive ale persoanei, și -implicit-, sa și sa doreasca, împreuna cu toate beneficiile ei- reluarea relatiei.

Echipamente de Energie- și Forta Vitala Echipament de Energie- și Forta Vitala cu 5 Generatoare Chi, Prana & Orgon exterioare: RAD 5 / ATG 5 | Generator de Trend-uri energizand ”fructul dragostei” marul, incarcand-ul cu energii prielnice pozitive și creatoare


Ca și parte -oponenta- ale programarii- și operatiuni -radionice-, poate fi folosita și pentru a incheia, respectiv de a rupe- și de a destrama o relatie existenta, sau se poate fi utiliza și pentru a scapa de un competitor (adica; de 'concurentă').

Aici de asemenea, puteti sa notati o diferenta semnificativa, intre un produs- sau dispozitiv mediocru (care -in plus- duce lipsa -totala- de Energie- și Forta Vitala) și succesul realizat cu ajutorul strategiilor de succes potrivite- și adecvate, și -desigur- cu sprijinul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala.


Pachete de filtre :: Simboluri magice Puteti sa folositi diferite sentimente ca și dragostea- și simpatia (si programarea acestor factori și simtiri) și in situatii de afaceri.
Aici, desigur, o relatie -amoroasa sau una de dragoste- nu este scopul final.

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre și simboluri magice AOD (Alphabet of Desire, Alfabetul dorintelor) cu simbolul ”Prietenie / Friendship”


Mult mai important este ca aceste sentimente sa faca "persoana tinta - target-ul" sa ia o decizie in concordanta cu dorintele persoanei care a setat operatiunea (si care programat lucrarea / operatia radionica respectiva).

In unele dintre aceste cazuri, setarea operatiunii in scopul obtinerii unei prietenii (respectiv de legare de noi prietenii) este -cateodata- mai adecvata- și mai eficienta.

Nu uitati: -asa cum am afirmat și in 'Strategiile de Succes'- majoritatea deciziilor in afaceri -contrar crezului- nu sunt luate pe baza logicii, ci pe baza unor factori irationali, precum preferintele personale, -sentimente de- dragoste, simpatism, statut de membru al aceluiasi club -de golf / tenis, etc.-, sau membru și simpatizant al aceluiasi partid. (!)


Echipament
ele de Energie- și Forta Vitala de categorie mijlocie (cele de tipul DL, adica; DeLuxe ca și LPOG 2400 DL ) pot fi adecvate scopului, in schimb Dispozitivele Radionice de putere (asa numitele; Power Radionics™) cu randament- și cu putere mai mare (adică; cu Generatoare de Energie- și Forta Vitala de putere mai mare -inglobate / încorporate-, ca și cele de tipul HD: LPOG 2400 HD, RAD 2400 HD și RAD 5 / ATG 5) sunt mai indicate, pt ca au fost concepute, realizate- și destinate -tocmai prin puterea lor- pentru a obtine rezultate mai rapide, oferand mai multa putere-, eficacitate și flexibilitate, lucru care este -in mod special- extrem de important in situatii mai complexe. RAD 5 / ATG 5 :: Generator Trend-uri

Echipamente de Energie- și Forta Vitala   RAD 5 / ATG 5 Generator de Trend-uri | Echipament de Energie- și Forta Vitala cu 5 Generatoare Chi, Prana & Orgon energizand un pahar de apă încărcând-ul cu energii prielnice și benefice, adecvat modulate


Apelați la serviciul nostru pentru clienti (suportul on-line), pentru a primi ajutor în situații specifice mai complexe.


Câteva considerații importante

  (recomandate a fi luate îin vedere pt o programare cu succes)


Echipament de Energie- și Forta Vitala Eliminati dependentele- și obsesiile, -și- pt aceste lucruri puteți utiliza Echipamentul Dvs. de Energie- și Forță Vitală împreună cu Programul -Radionic- de Manifestare pentru a scăpa -mai ușor- de ele. Programul -Radionic- de Manifestare | Atragerea unei noi iubiri | Erotica

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala  Program Radionic de Manifestare cu o setare simplă, specifică

Echipament de Energie- și Forta Vitala Proiectati putere, incredere -de sine- și siguranta.
Din nou, folositi Echipamentul Dvs. de Energie- și Forta Vitala in combinatie cu tehnicile de manifestare și creare constienta a realitatii (Programul Radionic de Manifestare) pentru a construi acea 'aura' dorita și placuta, și pt a avea acel sarm care atrage partenerul vizat.

Echipament de Energie- și Forta Vitala Dezvoltati- și radiati o charisma puternica, simpatie și o putere de atractie deosebita cu ajutorul Echipamentului dumneavoastra de Energie- și Forta Vitala (si a simbolurilor din diferitele pachete de filtre și simboluri magice)

Echipament de Energie- și Forta Vitala Gasiti-, aflati-, și analizati interferentele care -eventual- pot intercala și bloca rezultatul operatiunii dumneavoastra.
Din nou, utilizati Tehnicile de Manifestare -combinate cu 'Strategiile de Succes' și procedati pas cu pas, dar hotarat și convins in reusita.

Echipament de Energie- și Forta Vitala Nu puneti niciodata persoana care isi doreste sa obtină dragoste (Dvs., sau altcineva pentru care setati operatiunea) pe Echipament impreuna cu "persoana-tinta" / 'target-ul programarii' (persoana vizata, a carei dragoste se vrea).
Intotdeauna procedati doar pe o singura cale, altfel majoritatea fluxului de energie vitala va curge spre persoana care doreste realizarea programarii, facandu-l(-o) și mai obsedat(ă)!

Aceasta este o greseala cruciala pe care multi 'magicieni' (amatori, dar și 'specialiști'!) o fac – după care (având in vedere insuccesul operatiunii), de obicei pun presiunea- și dau vina pe clienti (sau pe o „vraja” fictivă pusa impotriva lor, sau a persoanei tinta dorite) pentru esec, și nu pe propriile lor lipsuri, inadecvante-,si rezultatele lor insuficiente sau chiar dezastruoase.
Curățarea- și eliminarea „profesională” a unei astfel de 'vrăji' -fictive-, desigur, aduce un profit financiar -adițional- și mai mare de la un client care altfel s-ar fi interesat (și dus) -deja- în alta parte.


Vezi și pagina "Strategii de succes" »»


Echipamente
-, accesorii și servicii de Energie Vitală & Forță Vitală recomandate

Echipamente de Energie- și Forta Vitala RAD 2400 HD, PFC 2400 HD, RAD 5 / ATG 5, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala PBT 2400, PBTBH, TC 99, RAOPTC, etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Pachetul de filtre- și simboluri magice Sex (Sex Pack), Alfabetul Dorintelor (AOD Alphabet of Desire), etc.
Echipamente de Energie- și Forta Vitala Programul de Super Manifestare, Program Radionic de Manifestare, etc.
Servicii de consultanță și suport (desigur, cei care comandă Echipamente de Energie Vitală și Forță Vitală, vor primii -parte- din aceste informatii gratis!)

Echipamentele de Energie- și Forta Vitala mai puternice, și Programele Radionice (Programul Radionic de Manifestare™ sau, in mod ideal, Programul de Super Manifestare™) -impreuna -desigur- cu Echipamentele de Energie Vitală & Forta Vitala mai puternice- pot fi -desigur- de un ajutor important și decisiv.


Informațiile despre 'Aplicații' au fost preluate de pe paginile web ale Inventatorului (Karl Hans Welz), au fost traduse și adaptate in limba română și puse la dispozitia Dvs. de către Alex Sandor.
Traducerile, și indeosebi, ideile și conceptele respective sunt protejate de legea Copyright -ului!


Sursă și bibliografie:
Karl Hans Welz: Using the LifeEnergy Equipment (Chi Generator® & Orgone Generator®) to boost Love Relations.
Traducere și editare: Alex Sandor, © 2006-2007, 2009-2015-2024. Toate drepturile rezervate ! © Copyright
Vezi și pagina Bibliografie recomandată'.

Inapoi la inceputul paginii...

© Copyright

.


» Informații adiționale (citiți în continuare, dacă doriți mai multe informații -și- mai detaliate) »»

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Energie- și Forta Vitala

Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala (Generatoare Chi & Generatoare Orgonice)

Energie- și Forta Vitala

Energie- și Forta Vitala

Energie- și Forta Vitala

Energie- și Forta Vitala

Energie- și Forta Vitala

Energie- și Forta Vitala


.


Avantajele
utilizării Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală


Diferite aplicații
ale Energiei- și Forței Vitale, respectiv ale Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală cu Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice integrate


Echipamente de Energie- și Forta Vitala Energia
- și Forța Vitală Chi & Prana & Orgon,
și ajutorul Echipamentelor de Energie Vitală & Forță Vitală pentru


Strategiile de Succes

în profesie, management, afaceri și bani,
relații amoroase și de dragoste,
conducere și politicăCu ajutorul Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala, a Dispozitivelor Radionice de Putere (adica; cele cu Generatoare de Energie Vitala și Forta Vitala Welz Chi® & Prana și Orgon integrate și inglobate), și a Programelor de Manifestare™ rulate pe computer, puteti seta- și programa dezvoltarea unor operatii radionice și magice, ca să vă imbunătățiți strategiile de succes, precum și metodele eficiente de orientare- și programare a managementului carierei Dvs., a succesului in cariera și afaceri, a bunastarii și a starii financiare, a abilitatilor de conducere, abilitatilor de comunicare inter-personala, a relatiilor interumane și -in general- a succesului in afaceri.

Aceasta se refera exclusiv pentru utilizatorii care vor sa ajunga cat mai sus, in top!
close


Informații interne rezervate proprietarilor de Echipamente de Energie Vitală & Forță Vitală.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
 
    Inapoi la inceputul paginii...  ~    


:: Echipamente -generatoare- de Energie- și Forta Vitala AquaOptimizer  Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală

acționate cu Generatoare de Vitalitate (de Energie Vitală și Forță Vitală Universală) integrate; Generatoare Chi & Generatoare Pranice & Generatoare Orgonice manufacturate din Super Orgonită

O sursă continuă- și inepuizabilă de energie- și vitalitate pt protecția, bunăstarea și succesul Dvs. !   »»

JU 99  |  JU 1000  |  LPOG 2000 DL  |  LPOG 2400 HD  |  PCHD |  PFC 2000  |  PFC 2400  |  PERFORMER 2300  |  PERFORMER 2400
AO 1100  |  AO 2000
RAD 1000  |  RAD 2000  |  RAD 2400 HD
RAD 5 / ATG 5  |  ATG 12 / ATGS 1200

Email
Comandați acum Echipamentul cel mai potrivit Dvs. și scopurilor Dvs.!

header
.


» Scurt -dar, concis- 'Manual general de utilizare' (online) a Echipamentelor generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală Universală  »»

  .    


Motto | Marketing
 
energie vitală & forța vieții Cu un flux continuu și puternic de Energie & Forță Vitală generată- și degajată de Echipamentul Dvs., vă veți simții ca și când Universul este de partea Dvs.!

  .    

Accesorii  ACCESORII speciale de Energie Vitală & Forță Vitală

Chi Card de Vitalitate personalizat

Flux continuu de Energie pt protecția, vitalitatea și succesul Dvs.!
La prețuri imbatabile!!

Acum; și pe telefonul Dvs. mobil!

Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala :: CHI Carduri Chi Card #3
Chi Card / Carduri Chi
CHI Card :: Accesorii ale Echipamentelor de Energie- și Forta Vitala activ- și valid 3 luni + un simbol (din pachetul 'Alfabetul Dorințelor') la alegere
sau, echivalentul în € (Euro) sau RON
» Testare GRATUITĂ »»
» Alegeți Chi Card-uri de Vitalitate pe diferite perioade de timp »»

Sitemap / Harta pagini

Adresă web: energievitala.ro
Data de azi: 23.04.2024
ENERGIE VITALĂ

ENERGIE VITALĂ

Energie și vitalitate! FORȚĂ și putere ideilor și gândurilor pozitive spre manifestare!

USA | GB   RO   HU   EU  
Echipamentele generatoare de ENERGIE VITALĂ și Forță Vitală Universală; pt protecția energetică-, pt vitalitatea și succesul Dvs.!
  .     .
Chat Chat Chat   .  
Echipamente generatoare de Energie Vitală & Forță Vitală,
în serviciul Dvs., încă din anul 1998 pe InterNET, în ajutorul- și sprijinul Dvs., pentru vitalitatea-, succesul, siguranța- și protecția Dvs. energetică !
Energie Vitală & Echipamente generatoare de ENERGIE VITALĂ  |   RADIONICA și Dispozitive Radionice (psionice / psihotronice) de Putere   |   Echipamente MENTALE / Controlul undelor cerebrale   |   Chi FENG SHUI Dinamic: mai simplu și mult mai eficient   |   FORȚA VIEȚII & GENERATOARE originale de Forță Vitală   |   CHI CARD de VITALITATE - Cardul personal chi de energie și vitalitate   |   PRANA: Energia Pranică & Generatoare Pranice   |   DIOSOFIE: Filozofia Divină   |   MAGIA VITALĂ & Tehno-Magie: Magia Viitorului; acum!   |   Orgon, Energia ORGONICĂ și Generatoarele originale Orgonice   |   Chi Manager - mânuind cu succes energiile și forțele subtile
www . energievitala . ro

Copyright© 1998 -  Karl Hans Welz & Alex Sandor / Bio-Energy Corp.  Toate drepturile rezervate! All Rights Reserved!